Telefonnummer 033-12 24 10 | E-mailadress digitalttryck@telia.com

Öppet vardagar 08.00-17.00 | Ej lunchstängt

Top
 
Vi hjälper dig med

Broschyrer

Berätta om ditt företag med broschyrer

Broschyrer är det perfekta alternativ när du vill berätta lite mer om dina tjänster och produkter. I en broschyr får du plats att brodera ut texten mera och du kan ge dina presumtiva kunder djupare kunskap om ditt företag och dina produkter/tjänster. Broschyren fungerar dels som reklam för företaget och dels som information för att skapa en djupare relation till dina kunder.

För att få en väl fungerande broschyr ska du vara noga med budskapet. Det är viktigt att lägga ner tid på texten för att få till intressanta och fängslande broschyrer. Broschyren bör också innehålla bilder, se till att välja bra foton av hög kvalitet. Glöm inte heller att få med relevant information om företaget, inte minst hur ni kan bli kontaktade av presumtiva kunder och vilka öppettider ni har. Företagsnamnet och er logga ska vara väl synligt på era broschyrer så att det är solklart vem som är avsändare. Tänk på att logga och bilder behöver vara högupplösta för att lämpa sig för tryck.

Broschyrer har många användningsområden, du kan lägga dem i receptionen, ha med dem på mässor och lämna över dem vid kundmöten.

a

När du anlitar Digitalt Tryck för att trycka dina broschyrer, får du tillgång till de senaste programmen för digitaltryck. Vi har även en mycket modern maskinpark som ger snygga broschyrer av hög kvalitet. En fördel med digitaltryck är att det är möjligt att göra ändringar mellan varje utskrift. Den höga kvalitén vid varje utskrift gör digitaltryck väldigt attraktivt för både stora och små företag som vill trycka broschyrer av högsta kvalitet. Vi använder miljömärkta papper och klimatkompenserar för våra pappersinköp.

Vi på Digitalt Tryck gillar att jobba snabbt och har därför korta leveranstider. Välkommen att kontakta oss för att höra om våra leveranstider och humana priser på broschyrer.

Kontakta oss – Vi räknar inte leveranstiden i dagar, utan i timmar!