Telefonnummer 033-12 24 10 | E-mailadress digitalttryck@telia.com

Öppet vardagar 08.00-17.00 | Ej lunchstängt

Top
 
Vi hjälper dig med

Digitaltryck

Vi sysslar med allting gällande digitaltryck

Hjärtat i verksamheten är vår digitalprinter, som trycker visitkort, produktblad och broschyrer. Ett snabbt sätt att få fram en trycksak är att trycka digitalt. Med modern rip och senaste programmen får du förstklassiga utskrifter. Matt, bestruket eller blankt papper, 1- eller 2-sidigt, tunt papper eller kartong. Från visitkort till broschyrer och produktblad. Vi ordnar även adressering direkt på trycksaker. Kvalitén är fullt jämförbar med offsettryck.

a

Digitaltryck är en metod som går ut på att trycka digitalbaserade bilder direkt på papper. Med digitaltryck går det att trycka både små och storskaliga jobb. Fördelen med digitaltryck är att det är möjligt att trycka på begäran utan några större förberedelser, det är också möjlig att göra mindre ändringar mellan varje utskrift. Högkvalitativa tryck av småskaliga jobb gör digitaltryck prefekt för bland annat prototyptestning, prototyper både ser ut och känns som den färdiga produkten. Detta gör att tryckmetoden blir allt mer vanligare i kommersiella sammanhang, där högt tempo i kombination med hög kvalité är efterfrågat.

Att digitaltryck går så snabbt till skillnad från andra trycksätt är för att det inte förekommer byte av tryckplåtar, som måste bytas i andra tryckmetoder. Ytterligare en fördel som digitaltryck har gentemot andra tryckmetoder är att förberedelserna för småskaliga jobb är den samma som för storskaliga jobb

Utskrifter på begäran, möjligheten att göra ändringar mellan varje utskrift och den höga kvalitén vid varje utskrift, gör digitaltryck väldigt attraktiv för stora som små företag som vill trycka broschyrer, produktblad och visitkort i förstklassig kvalité.

Kontakta oss – Vi räknar inte leveranstiden i dagar, utan i timmar!