Telefonnummer 033-12 24 10 | E-mailadress digitalttryck@telia.com

Öppet vardagar 08.00-17.00 | Ej lunchstängt

Top
 
Vi hjälper dig med

Mässmaterial

Letar du efter mässmaterial? Inför en mässa är det mycket trycksaker och utställningsmaterial som behövs. Digitalt Tryck hjälper dig och ditt företag med allt tryckt material som behöver finnas i din monter, t ex produktblad, foldrar och broschyrer. Vi hjälper dig även med storformat som affischer och rollups för att företaget ska kunna väcka uppmärksamhet och sticka ut i mängden.

På en mässa vill du som företagare givetvis nå ut till så många presumtiva kunder som möjligt. Med rätt mässmaterial har du större möjlighet att väcka intresse hos de som besöker din monter. Med flera rollups kan du locka till dig kunderna så att du får möjlighet att presentera dig och ditt företag lite närmare. Även affischer kan användas för att väcka uppmärksamhet och nyfikenhet. Ofta är mässlokalerna stora och därför behövs också tryck i storformat för att synas ordentligt.

a

När du väl fått möjlighet att berätta mer om företaget och era produkter så är det viktigt att ni blir ihågkomna efteråt. Därför är det viktigt att ha bra informationsmaterial i form av foldrar och broschyrer. Det kan också vara bra att ha snygga informativa produktblad att ge besökarna om de intresserar sig för något specifik produkt. Att även dela ut visitkort är något som skapar en extra kontakt.

Vi på Digitalt Tryck kan erbjuda alla typer av tryckta mässmaterial som du behöver, vi trycker allt från visitkort och foldrar till affischer och rollups. Med vår korta leveranstid och humana priser är vi det rätta valet när du behöver mässmaterial. Givetvis håller vi samma höga kvalitet som alltid. Du kan känna dig trygg med att veta att vi genomför alla uppdrag med samma stora omsorg och personliga service. Behöver du hjälp med utformning och design av dina mässmaterial kan vi även hjälpa dig med detta. Du är välkommen att kontakta oss för mer information och prisförslag.

Kontakta oss – Vi räknar inte leveranstiden i dagar, utan i timmar!