Telefonnummer 033-12 24 10 | E-mailadress digitalttryck@telia.com

Öppet vardagar 08.00-17.00 | Ej lunchstängt

Top
 
Vi hjälper dig med

Prepress

Vi hjälper er gärna också med prepress / original

Vi tar gärna emot ditt material, helst i PDF eller PSD-format.

Behöver du hjälp med original och design, så hjälper Madelaine dig att ta fram ett nytt slagkraftigt material för allehanda trycksaker. Förändring sker alltid – vi ser till att ert företags grafiska profil är den samma. Ändringar, tillägg, upplägg, m.m.

 Vi har även en FTP-server där du lätt kan skicka dina tunga orginal till oss. Länk till FTP-Server.

Fråga oss så får du ett lösenord till denna.

Tänk på att när ni skickar material till oss ska det var så högupplöst som möjligt, och då helst i PDF-format, upplösningen på bilder bör vara minimum 300 dpi (förkortning av dots per inch, bildpunkter per tum). Helst ser vi att ni skickar bilder i PSD-format (Photoshop), EPS eller TIF. Skicka inte bilder i formatet JPG, då dessa kan förstöras om de öppnas för många gånger. Detta gör att det inte går att trycka trycksaken i en kvalité som är tillfredställande. Om ni har en bild i JPG-format, spara om den i något av de rekommenderade bildformaten.

Innan ni skickar ert material till oss, se till så att det inte är skriv och/eller utskrivsskyddat.

 

Prepress som det används idag började på 1980–1990-talet, det var då datorer började användas i prepressarbetet. Sedan början av det nya milleniet, är prepress synonymt med digitalt tryck, och prepress har nästan helt blivit ett arbete som utförs digitalt med en dator. Vi använder datorprogram som Photoshop och Illustrator när vi arbetar med era prepress. Med programmen kan vi skapa design som i tryck får ert företag att stå ut.

Kontakta oss – Vi räknar inte leveranstiden i dagar, utan i timmar!