Telefonnummer 033-12 24 10 | E-mailadress digitalttryck@telia.com

Öppet vardagar 08.00-17.00 | Ej lunchstängt

Top
 
Vi hjälper dig med

Rollups

Är du ute efter en lätthanterlig och portabel reklampelare är en rollup det rätta för dig.

Rollups används främst för att väcka presumtiva kunders uppmärksamhet och nyfikenhet på t ex en mässa eller något event. Det stora formatet gör att ditt företag kan synas på långt håll. En rollup förvaras i en kassett och rullas ut när den ska användas. Det gör att den är enkel att förvara och transportera.

Layouten på rollups skiljer sig från andra tryck som affischer eller posters både på grund av sin storlek och sitt format. En rollup är runt två meter hög och därför kan inte utrymmet utnyttjas på samma sätt som på en affisch. Det viktigaste budskapet måste placeras på den övre delen, eftersom det är där de flesta kommer att titta. Om du ska använda rollups på en mässa eller större event så är det många andra företag som slåss om uppmärksamheten. Därför bör du hålla budskapet enkelt och inte använda längre texter. Din logga ska helst också finnas högt upp så den hamnar i ögonhöjd på de som går förbi.

a

Att använda rollups och annat storformat är ett bra komplement till övriga trycksaker, t ex broschyrer och foldrar. När du är på en mässa används rollupen för att väcka uppmärksamhet, så att du sedan ska få möjlighet att presentera ditt företag och lämna mer information i en broschyr eller liknande.

Kontakta oss på Digitalt Tryck så hjälper vi dig med din rollup. Vi använder en specialtillverkad tryckpress som klarar av att trycka storformat som affischer och rollups. Givetvis gäller våra korta leveranstider även när du beställer något i storformat. Vi jobbar alltid med högsta kvalitet och månar om att du som kund ska känna dig trygg med att alla uppdrag utförs på ett omsorgsfullt sätt.  Behöver du hjälp med layout och design kan vi givetvis hjälpa till med det också. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss – Vi räknar inte leveranstiden i dagar, utan i timmar!