Telefonnummer 033-12 24 10 | E-mailadress digitalttryck@telia.com

Öppet vardagar 08.00-17.00 | Ej lunchstängt

Top
 
Vi hjälper dig med

Trycka Affischer

Vi kan se olika affischer överallt i vår omgivning. Att använda affischer för att göra reklam eller information har använts väldigt länge och har visat sig vara ett effektivt sätt att nå ut till många människor på en gång. En affisch är det perfekta sättet att nå ut med sitt budskap på ett prisvärt och enkelt sätt. Du kan trycka affischer för att använda på mässor och olika events, men även för skyltning i butik och för uppsättning på olika platser. En snygg affisch i större format väcker uppmärksamhet och kan synas på långt håll. En egendesignad affisch eller poster kan även användas som en inredningsdetalj i hemmet.

Affischer för olika evenemang sätts ofta upp på offentliga platser och anslagstavlor och kan då nå ut till en stor mängd människor. Ska affischerna användas för att marknadsföra ditt företag, en kampanj eller ett varumärke kan de användas på mässor och events, men även i egna lokalen.

a

När du ska låta trycka affischer är det viktigt att tänka på det större formatet och det är då än viktigare att ha bilder av extra hög kvalitet för att få ett bra resultat. Samverkan mellan text och bild är också viktig. Låt oss på Digitalt Tryck hjälpa dig med design och layout av din affisch, för att få det bästa resultatet.

Vi kan trycka affischer med ert budskap

Vi kan se olika affischer överallt i vår omgivning. Att använda affischer för att göra reklam eller information har använts väldigt länge och har visat sig vara ett effektivt sätt att nå ut till många människor på en gång. En affisch är det perfekta sättet att nå ut med sitt budskap på ett prisvärt och enkelt sätt. Du kan trycka affischer för att använda på mässor och olika events, men även för skyltning i butik och för uppsättning på olika platser. En snygg affisch i större format väcker uppmärksamhet och kan synas på långt håll. Affischer med tryck används för olika evenemang, de sätts ofta upp på offentliga platser och anslagstavlor och kan då nå ut till en stor mängd människor. Ska affischerna användas för att marknadsföra ditt företag, en kampanj eller ett varumärke kan de användas på mässor och events, men även i egna lokalen. Vi erbjuder varierande storlekar och kan trycka stora affischer till ert företag.

Tryck egna posters

En egendesignad affisch eller poster kan även användas som en inredningsdetalj i hemmet. Vi gör det möjligt för dig att trycka egna posters. Liva upp hemmet, kontoret eller där det passar dig bäst med en tryckt poster.

Beställa affischer från Digitalt Tryck

Hos Digitalt Tryck kan du beställa affischer för alla möjliga ändamål. När du ska låta trycka affischer är det viktigt att tänka på det större formatet och det är då än viktigare att ha bilder av extra hög kvalitet för att få ett bra resultat. Samverkan mellan text och bild är också viktig. Låt oss på Digitalt Tryck hjälpa dig med design och layout av din affisch, för att få det bästa resultatet. Vi hjälper såväl företag och föreningar som privatpersoner med grafisk produktion och tryck. Med vår specialtillverkade tryckpress för storformat kan vi trycka stora högkvalitativa affischer till humana priser. Vi ger dig personlig service och tummar aldrig på kvalitén. Vill du beställa affischer kan du kontakta oss så får du mer information om vad vi kan göra för dig. Vi har som alltid extremt korta leveranstider.

Kontakta oss – Vi räknar inte leveranstiden i dagar, utan i timmar!