Telefonnummer 033-12 24 10 | E-mailadress digitalttryck@telia.com

Öppet vardagar 08.00-17.00 | Ej lunchstängt

Top
 
Vi hjälper dig med

Trycksaker

Profilerade trycksaker är en naturlig del av ett företags marknadsföring. Att ha papper och kuvert med företagets logotype gör att ni som företag syns lite extra. Andra trycksaker som foldrar och broschyrer kanske används i informationssyfte, men genom rätt budskap och en tilltalande design ger dessa företaget välkommen marknadsföring.

Digitalt Tryck kan ta fram alla de trycksaker du behöver för ditt företag, t ex visitkort, broschyrer, foldrar, brevpapper, blanketter, kuvert, affischer, posters och rollups.

Vi kan hjälpa er med de flesta förekommande tryckuppdrag i en eller fler färger. Beprövad snabbt offsettryck ger både snabb leveranstid och ett förstklassigt resultat. Vid mindre upplagor kanske det passar bättre med digitaltryck. När du trycker foldrar och broschyrer hos oss kan vi ordna med adressering direkt på trycksaken. En fördel med digitaltryck är att det går att göra mindre ändringar mellan utskrifterna.

a

Genom att välja en extra fin papperskvalitet får dina trycksaker det där lilla extra. Vi kan även använda klarlack som femte färg – samtidigt som den vanliga fyrfärgen vilket gör oss unika. Klarlacken kan läggas över hela tryckytan och blir då ett extra skydd. Klarlack gör sig bäst på trycksaker som kommer hanteras mycket, som visitkort och broschyrer. Klarlacken kan även läggas på utvalda delar av tryckytan och gör då att det blir effektfulla kontraster med vissa detaljer blanka och andra matta. Oavsett vilka trycksaker du behöver för ditt företag och oavsett vilken mängd det är fråga om så kan vi på Digitalt Tryck hjälpa dig. Med vår långa erfarenhet kan du känna att du är i trygga händer. Vi utför alla uppdrag med samma omsorg om kvaliteten och alltid med mycket snabb leveranstid. Våra ledord är personlig relation och med kunden i centrum. Behöver du hjälp med original och design, så kan vi ta fram ett nytt slagkraftigt material för allehanda trycksaker. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med trycksaker.

Höj känslan med trycksaker till ert företag

Genom att välja en extra fin papperskvalitet får dina trycksaker det där lilla extra. Vi kan även använda klarlack som femte färg – samtidigt som den vanliga fyrfärgen vilket gör oss unika. Klarlacken kan läggas över hela tryckytan och blir då ett extra skydd. Klarlack gör sig bäst på trycksaker som kommer hanteras mycket, som visitkort och broschyrer. Klarlacken kan även läggas på utvalda delar av tryckytan och gör då att det blir effektfulla kontraster med vissa detaljer blanka och andra matta.

Vi ordnar med trycksaker till företag oavsett vad du behöver för ditt företag och oavsett vilken mängd det är fråga om så kan vi på Digitalt Tryck hjälpa dig. Med vår långa erfarenhet kan du känna att du är i trygga händer. Vi utför alla uppdrag med samma omsorg om kvaliteten och alltid med mycket snabb leveranstid. Våra ledord är personlig relation och med kunden i centrum.

Behöver du hjälp med original och design, så kan vi ta fram ett nytt slagkraftigt material för allehanda trycksaker. Varmt välkommen att kontakta oss när du behöver hjälp med trycksaker.

Kontakta oss – Vi räknar inte leveranstiden i dagar, utan i timmar!