Telefonnummer 033-12 24 10 | E-mailadress digitalttryck@telia.com

Öppet vardagar 08.00-17.00 | Ej lunchstängt

Top
 
Vi hjälper dig med

Tryckta foldrar

En tryckt folder är ett lite enklare alternativ till en större broschyr. Foldern skapas genom att ett större ark viks för att skapa fler sidor. Vanligt är att använda ett ark i A4 storlek och vika detta på mitten för att få en folder med fyra sidor, men andra typer av format och vikningar förekommer också. Utrymmet i en folder är ganska begränsat, men den kan användas som marknadsföring och för att informera lite mer om företaget eller dess produkter och tjänster.

En folder kan ni skicka ut till intresserade kunder eller ha med på mässor och event. Att ha en hög med foldrar liggande på kontoret eller i butiken är också bra. Professionellt tryckta foldrar är ett enkelt sätt att marknadsföra sitt företag. Genom det enklare formatet och mindre text än i en broschyr är det också mer troligt att texten faktiskt blir läst. Glöm inte att ha med kontaktuppgifter och er logga i foldern, så att intresserade personer kan kontakta er för mer information.

Hos Digitalt Tryck kan vi hjälpa dig att ta fram foldrar, även i mindre upplagor. Vi kan också adressera dessa direkt vilket underlättar för dig och ditt företag. Genom digital tryckteknik går det dessutom att göra mindre ändringar mellan varje utskrift. Den höga kvalitén vid varje utskrift, gör digitaltryck väldigt attraktivt för såväl stora som små företag som har behov av tryckta foldrar av förstklassig kvalité.

a

Även om du behöver få dina tryckta foldrar snabbt är det inget större problem för oss. Vi räknar inte leveranstid i dagar, utan i timmar och vi gillar att jobba snabbt. Vi sätter alltid dig som kund i centrum och att du är nöjd är vårt allra viktigaste mål. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att få mer information och prisförslag på tryckta foldrar.

Kontakta oss – Vi räknar inte leveranstiden i dagar, utan i timmar!