Telefonnummer 033-12 24 10 | E-mailadress digitalttryck@telia.com

Öppet vardagar 08.00-17.00 | Ej lunchstängt

Top
 
Vi hjälper dig med

Visitkort

Introducera dig själv med visitkort

Med ett snyggt och väldesignat visitkort kan du göra ett gott första intryck på den som får kortet. Tanken med ett visitkort är att det ska sparas och varje gång mottagaren sedan ser visitkortet kommer de att koppla ihop detta med dig och ditt företag.

Många företag tycker inte att det är nödvändigt att använda visitkort numera, men chansen att bli ihågkommen av affärskontakter är mycket större om du har ett visitkort som förmedlar rätt information och sticker ut lite. Att förmedla kontakt via mail och SMS kan upplevas som opersonligt och det blir mycket mer personligt när du kan överlämna ett snyggt visitkort.

Med ett visitkort förmedlar du ditt och företagets kontaktinformation, men det är också viktigt att det visar vad företaget gör och vad det står för. Med en genomtänkt och snygg design kan du få folk att lägga märke till dig och ditt företag. Det är också viktigt att välja rätt papperstyp, rätt färger och rätt stil för att sticka ut och bli ihågkommen på ett bättre sätt än konkurrenterna.

a

På visitkortet bör följande information finnas med: Jobbtitel, kontaktinformation, telefonnummer, e-postadress, hemsidesadress och eventuella profiler på sociala medier. Utnyttja även utrymmet på visitkortet för att förmedla företagets vision eller slogan.

När du anlitar oss för tryck av dina visitkort, får du tillgång till den senaste tekniken inom digitaltryck. Den höga kvalitén vid varje utskrift gör digitaltryck väldigt attraktivt för både stora och små företag som vill trycka visitkort i förstklassig kvalité. Det är också möjligt att göra ändringar mellan varje utskrift vilket upplevs som en stor fördel. Vi använder miljömärkta papper och klimatkompenserar för våra pappersinköp.

Vi gillar att jobba snabbt och har därför korta leveranstider. Välkommen att kontakta oss för att höra om våra leveranstider och humana priser på visitkort.

Visitkort för företag

Digitalt Tryck hjälper ditt företag att skapa visitkort som du kan vara stolt över. Oavsett om du har en färdig design eller vill att vi ska skapa designen så får du snabb och professionell hjälp. Vi använder PhotoShop och Illustrator för att skapa en design som sticker ut. När du ska skapa ett visitkort för ditt företag behöver du ha en mer formell design än om det gäller ett privat visitkort. Kvalitén och designen på visitkortet är viktig för att ge mottagaren rätt känsla för företaget. Om du har en design som är genomtänkt utifrån vad ditt företag sysslar med så skapar du något som mottagaren lägger märke till och kommer ihåg.

Visitkort för privatpersoner

Digitalt Tryck hjälper även privatpersoner att få ett snyggt visitkort. Visitkort för privatpersoner blir mer och mer vanligt. Du har kanske en blogg eller någon hobbyverksamhet som du vill nå ut till omgivningen med. Genom att lämna över ditt kort gör du ett större intryck på personer du träffar. Du framstår som seriös och mer viktig om du har ett visitkort att lämna över. Ett privat visitkort behöver inte vara lika formellt som ett visitkort för företag. Det privata visitkortet kan vara mer personligt, du kan t ex ha med ett foto på dig själv och en mer djärv och färgrik design.

Kontakta oss – Vi räknar inte leveranstiden i dagar, utan i timmar!