Telefonnummer 033-12 24 10 | E-mailadress digitalttryck@telia.com

Öppet vardagar 08.00-17.00 | Ej lunchstängt

Top
 
Vi hjälper dig med

Visitkort

Introducera dig själv med visitkort

Med ett snyggt och väldesignat visitkort kan du göra ett gott första intryck på den som får kortet. Tanken med ett visitkort är att det ska sparas och varje gång mottagaren sedan ser visitkortet kommer de att koppla ihop detta med dig och ditt företag.

Många företag tycker inte att det är nödvändigt att använda visitkort numera, men chansen att bli ihågkommen av affärskontakter är mycket större om du har ett visitkort som förmedlar rätt information och sticker ut lite. Att förmedla kontakt via mail och SMS kan upplevas som opersonligt och det blir mycket mer personligt när du kan överlämna ett snyggt visitkort.

Med ett visitkort förmedlar du ditt och företagets kontaktinformation, men det är också viktigt att det visar vad företaget gör och vad det står för. Med en genomtänkt och snygg design kan du få folk att lägga märke till dig och ditt företag. Det är också viktigt att välja rätt papperstyp, rätt färger och rätt stil för att sticka ut och bli ihågkommen på ett bättre sätt än konkurrenterna.

a

På visitkortet bör följande information finnas med: Jobbtitel, kontaktinformation, telefonnummer, e-postadress, hemsidesadress och eventuella profiler på sociala medier. Utnyttja även utrymmet på visitkortet för att förmedla företagets vision eller slogan.

När du anlitar oss för tryck av dina visitkort, får du tillgång till den senaste tekniken inom digitaltryck. Den höga kvalitén vid varje utskrift gör digitaltryck väldigt attraktivt för både stora och små företag som vill trycka visitkort i förstklassig kvalité. Det är också möjligt att göra ändringar mellan varje utskrift vilket upplevs som en stor fördel. Vi använder miljömärkta papper och klimatkompenserar för våra pappersinköp.

Vi gillar att jobba snabbt och har därför korta leveranstider. Välkommen att kontakta oss för att höra om våra leveranstider och humana priser på visitkort.

Kontakta oss – Vi räknar inte leveranstiden i dagar, utan i timmar!